Jymy-jäätelö maistuu Haraldin uniikeissa jälkihyvissä
Viikinkiravintola Haraldeista saa Jymyn Madagaskarin vaniljakermajäätelöä. "Parasta Jymyssä on kotimaisuus sekä aidoista raaka-aineista peräisin oleva maku".
Jymyn jäljillä -sarjan ensimmäisessä jaksossa Kalle Lamberg ja Susanna Heinonen vievät meidät katsomaan, miten päivä jäätelötehtaalla Aurassa käynnistyy.
Jäätelön valmistuksessa kaikki alkaa maidosta - Kalle ja Susanna lähtevätkin maidonhankintareissulle maitotilallemme, joka on vain 15 km päässä jäätelötehtaasta. Maito on jäätelön tärkein raaka-aine, ja kun saamme sen niin tuoreena kuin mahdollista, vaikuttaa se myös jäätelön makuun ja laatuun. Kaikki maito Jymy jäätelöihin tulee omalta lähitilaltamme!
Jakso kolme, tehtävä kolme!
Jymyn jäljillä jatkuu ja nyt päästään kurkkaamaan, minkälaisia jäätelömakuja Kalle ja Susanna kehittelevät.
Lue Jymy Jäätelön tuoreimpia kuulumisia blogistamme.
Viikinkiravintola Haraldeista saa Jymyn Madagaskarin vaniljakermajäätelöä. "Parasta Jymyssä on kotimaisuus sekä aidoista raaka-aineista peräisin oleva maku".
American Diner valitsi kotimaisen Jymyn premium-jäätelökseen. “Jäätelöiden maku ja valikoima ratkaisivat. Lisäksi taustalla on aito ja kiinnostava tarina.”
VR:n junissa herkutellaan kotimaisilla Jymy-jäätelöillä. Ravintolavaunuissa myydään maitosuklaan, vaniljan ja pistaasin makuisia Jymy-jäätelöpikareita.
Suostumus tarvitaan sisällön esittämistä varten.